Complementary Shipping over 59€
GDPR & Cookies Policy

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Το delaroca.store κατ’ εφαρμογή των αρχών προστασίας προσωπικών δεδομένων και κατ’ ακολουθία των προβλεπομένων από το Διεθνές Ευρωπαϊκό Δίκαιο που ρυθμίζει θέματα που άπτονται του ηλεκτρονικού εμπορίου (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003), όπως επίσης και τα οριζόμενα στο Ν. 2251/1994 περί προστασίας καταναλωτών, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός έχει συμπληρωθεί ή τροποποιηθεί με τις αποφάσεις τις επιτροπής προστασίας προσωπικών δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, τον Ν. 2819/2000 (αρθ. 8) αλλά και τις οδηγίες τις 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητά και με σαφήνεια ότι δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων ούτε και θα αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, ανταλλάσσει, πωλεί ή εκμισθώνει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλεται σε οποιονδήποτε τρίτο. Σημειώνεται ότι τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτηση σας διαγράφονται οριστικά και δεν είναι δυνατόν να παραχωρηθούν σε οποιονδήποτε με κανέναν τρόπο. Με την υποβολή των στοιχείων σας στον server, συμφωνείτε ότι το δηλούμενο υλικό δεν περιέχει στοιχεία ψευδή, πλασματικά, παράνομα και εν γένει ακατάλληλα προς χρήση, επεξεργασία και δημοσίευση.

  • Διατήρηση Προσωπικών δεδομένων

Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο ώστε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, καθώς και για νόμιμους, φορολογικούς και ουσιαστικούς επιχειρηματικούς σκοπούς, όπως για τη διατήρηση της απόδοσης της υπηρεσίας μας, τη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων που βασίζονται σε δεδομένα σχετικά με νέες λειτουργίες, για τη συμμόρφωση με τις νομικές υποχρεώσεις μας και για την επίλυση διαφωνιών.

Εάν το ζητήσετε, θα διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ώστε να μην είναι πλέον δυνατόν να σας ταυτοποιήσουν, εκτός εάν η νομοθεσία μας επιτρέπει το αντίθετο ή απαιτεί από εμάς να διατηρήσουμε ορισμένα προσωπικά δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων περιπτώσεων όπως οι εξής:

Εάν υπάρχει κάποιο ανεπίλυτο πρόβλημα σχετικά με τον λογαριασμό σας, μια αξίωση ή διαφορά που δεν έχει επιλυθεί, θα διατηρήσουμε τα απαραίτητα προσωπικά δεδομένα μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα

Εφόσον οφείλουμε να διατηρήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας για νομικούς, φορολογικούς, ελεγκτικούς και λογιστικούς σκοπούς, θα διατηρήσουμε τα απαραίτητα προσωπικά δεδομένα για την περίοδο που απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία, ή/και

 Όπου είναι αναγκαίο για τα νόμιμα επιχειρηματικά μας συμφέροντα, όπως αποτροπή απάτης ή για τη διατήρηση της ασφάλειας των χρηστών μας.

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ

 

α.       Προσωπικά δεδομένα

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα delaroca.store χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία.

Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, το e-mail σας και ένα password) μόνο όταν προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων.

 

β.       Δεδομένα Παραστατικού

Στην περίπτωση που επιθυμείτε τιμολόγιο αγοράς μπορειτε να επικοινωνήστε μαζί μας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο να μας δώσετε τα απαραίτητα στοιχεία όπως: όνομα της εταιρείας, ΑΦΜ, ΔΟΥ και διεύθυνση της έδρας της. 

 

γ.       Πολιτική cookies

Για να μπορούν να προσφέρουν προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες χρησιμοποιούν αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα και session:

Τα μόνιμα cookies παραμένουν στο σκληρό σας δίσκο και αφού τελειώσετε την επίσκεψή σας, μνημονεύοντας μια μεγάλη γκάμα στοιχείων τα οποία χρησιμοποιούνται για την επόμενη επίσκεψη.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια κάθε επίσκεψης στην ιστοσελίδα μας, συλλέγονται αυτόματα, για λόγους καλύτερης εξυπηρέτησης, στατιστικούς ή και τεχνικούς λόγους, στοιχεία όπως, το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιήθηκε, η διεύθυνση IP του επισκέπτη ή πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που είδε.

Λίστα των cookies που συλλέγονται αυτόματα: 

 

Cookie Name Cookie Description
FORM_KEY Stores randomly generated key used to prevent forged requests.
PHPSESSID Your session ID on the server.
GUEST-VIEW Allows guests to view and edit their orders.
PERSISTENT_SHOPPING_CART A link to information about your cart and viewing history, if you have asked for this.
STF Information on products you have emailed to friends.
STORE The store view or language you have selected.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indicates whether a customer allowed to use cookies.
MAGE-CACHE-SESSID Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
MAGE-CACHE-STORAGE Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
MAGE-CACHE-STORAGE-SECTION-INVALIDATION Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
MAGE-CACHE-TIMEOUT Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
SECTION-DATA-IDS Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
PRIVATE_CONTENT_VERSION Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
X-MAGENTO-VARY Facilitates caching of content on the server to make pages load faster.
MAGE-TRANSLATION-FILE-VERSION Facilitates translation of content to other languages.
MAGE-TRANSLATION-STORAGE Facilitates translation of content to other languages.